Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Service lopende band

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Doordat het lopendebandprincipe de basis is geworden van automatisering binnen productiebedrijven, is de transportband een enorm vitaal element. Bij uitval van een transportband kan het zomaar voorkomen dat de complete productie stilstaat, met alle (financiële) gevolgen van dien. ACB Transportbanden & Onderdelen heeft daarom een 24-uurs service opgericht.

Al sinds het ontstaan van de onderneming is het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor storingen en onverwachte uitval. ACB werkt vanuit 4 locaties in Nederland en is daardoor snel ter plaatse. Dankzij de grote voorraad aan transportbanden en reserveonderdelen zijn de monteurs van ACB in staat om snel te schakelen en de stilstandtijd te beperken.

Om storingen en onverwachte uitval helemaal te voorkomen, wordt de mogelijkheid geboden tot een Service Level Agreement (SLA). Hiermee wordt het onderhoud volledig uit handen genomen van de klant. De fabrikant van de transportband is verantwoordelijk voor het totale onderhoud. In een transparant overzicht wordt periodiek onderhoud vooraf gepland. Met een Service Level Agreement worden garanties afgegeven voor 99% uptime van de transportbandinstallatie.