Nieuws

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

ACB Transportbanden & Onderdelen lanceert nieuwe website en verbetert service

Maandag 29 mei 2017

ACB Transportbanden & Onderdelen heeft in samenwerking met Mindworkz een nieuwe website gerealiseerd. De website is zowel qua techniek als qua vormgeving in een nieuw jasje gestoken. De belangrijkste doelen tijdens dit project zijn geweest: optimalisatie van de gebruiksvriendelijkheid, verbetering van de bedrijfscommunicatie en een tegemoetkoming in onze online- en offlineservice. De website is live gegaan op 30 mei 2017.

Productinformatie

Vanaf heden is uitgebreide productinformatie voor iedereen binnen handbereik. Op de vernieuwde website van ACB Transportbanden & Onderdelen staat informatie over de meeste transportbanden en onderdelen uitgebreid omschreven. Daarnaast is er technische informatie beschikbaar van de belangrijkste product categorieën, zoals kunststof transportbanden, rubberen transportbanden rollen, schrapers en elevatorbanden. De informatie is gratis te downloaden en voor iedereen toegankelijk.

Verbetering onlineservice

Met de realisatie van de nieuwe website is ook een verbetering in onze onlineservice gerealiseerd. Vanaf nu staat op de website een live-chat met onze klantenservice. Stel uw vraag via de chat op onze website en krijg direct antwoord. De chat is actief tussen 8:00 uur en 17:00 uur.

Ook buiten openingstijden is onze bereikbaarheid verbeterd. Voor storingen zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

Hebt u suggesties over hoe wij onze website en ons serviceniveau kunnen verbeteren? Laat het ons weten: stuur een email naar info@acb-transportbanden.nl.

launch_website.jpg