Nieuws

 • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
 • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
 • Innovatieve blikInnovatieve blik
 • 24/7 service24/7 service

Mededeling; maatregelen m.b.t. het Coronavirus

Maandag 23 maart 2020

Het beperken van de verspreiding van het coronavirus heeft bij ACB hoge prioriteit, daarom hanteren wij binnen ons bedrijf/winkel aangepaste omgangsregels. Dit doen wij in lijn met de landelijke RIVM-richtlijnen. Met deze maatregelen trachten wij verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Wat betekent dat:

Winkel:
Natuurlijk doen wij als bedrijf alles wat mogelijk is op het gebied van extra hygiëne. Bijzondere aandacht is er voor de deurgrepen, de balie en het pinapparaat. Wij begrijpen dat er hieromtrent ook bij u nog vragen kunnen ontstaan. Daarom hebben wij hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet met betrekking tot de winkel.

 • ‘Ik heb (dringend) onderdelen nodig, is de winkel geopend?’
  Onze winkel is geopend op normale openingstijden tussen 08:00 uur en 17:00 uur. We hebben aangepaste omgangsregels opgesteld om onze klanten en onze medewerkers te beschermen:
  • Maximaal 1 persoon tegelijk aan de balie
  • Graag gepaste afstand van 1,5m houden
  • Wij verzoeken u om te pinnen en niet contant te betalen
  • Wij schudden geen handen
  • U kunt gebruik maken van onze bezorgservice

Kantoren:
ACB blijft volop in de running en is optimaal bereikbaar om u van dienst te kunnen zijn. Door de beperkte bezetting op onze kantoren kan het voorkomen dat wij niet zo snel reageren als u van ons gewend bent. Daarnaast minimaliseren wij leveranciersbezoeken en klantbezoeken. We stellen hierbij de gezondheid van eenieder boven alles.

Informatie met betrekking tot werkzaamheden op locatie


Reeds geplande werkzaamheden gaan allemaal door. Om u en onze medewerkers te beschermen hebben wij ook passende hygiëne maatregelen genomen met betrekking tot werkzaamheden op locatie. Zo zullen onze medewerkers hun eigen meegenomen lunch nuttigen op een rustige plek of in onze bussen. Daarnaast hebben wij onze bussen ook voorzien van extra desinfectiemiddelen.

Als geplande werkzaamheden op locatie géén doorgang kunnen vinden, vragen wij u tijdig contact met ons op te nemen via telefoonnummer 077-3984416.

Tot slot vragen wij u om zelf ook alle geldende RIVM-richtlijnen in acht te nemen en bij griep, koorts of verkoudheid een bezoek aan ons bedrijf/winkel uit te stellen. Ook als u al een afspraak heeft, neem gerust contact met ons op om deze te verzetten.

Bedankt voor uw begrip.

Namens directie en medewerkers ACB Transportbanden & Onderdelen

 

afmeting_website_afbeelding-1.jpg