Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Nieuws

Vacature: Servicemonteur Transportbanden (Doetinchem)

Maandag 6 maart 2017

ACB Transportbanden & Onderdelen groeit en daarom zijn wij op zoek naar een servicemonteur transportbanden voor onze vestiging in Doetinchem. Als servicemonteur transportbanden, confectioneer je transportbanden. Ook voer je montage-, reparatie- en servicewerkzaamheden uit aan transportbanden en transportbandsystemen. Je bent bereid te werken volgens een werkrooster met weekend- en pieperdiensten.

Wie zoeken wij

Je hebt interesse in techniek, bent handig, leergiering, weet van aanpakken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je herkent je in onze kernwaarden en bent gemotiveerd om onze klanten te bedienen en tevreden te houden. Je bent daarnaast in bezit van rijbewijs B of bent bereid dit te gaan halen.

Wat bieden wij

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week, afwijkend aantal uren is bespreekbaar. Werken bij ACB Transportbanden & Onderdelen betekent werken in een uitdagende en veelzijdige functie. We bieden een marktconform salaris. Daarbij bieden we volledig verzorgde opleidingstrajecten en daarmee ook uitstekende doorgroeimogelijkheden. Ons team bestaat uit enthousiaste, jonge medewerkers en we werken binnen een informele werksfeer. Deze vacature is voor de vestiging Doetinchem.

Ben je op zoek naar een technische, uitdagende, interessante, veelzijdige en verantwoordelijke functie bij een organisatie die volop in beweging is en jou ondersteunt in jouw ambities? Neem dan contact met ons op!

Mail je motivatie en CV naar Crit Theunissen via crit@acb-transportbanden.nl.

752f599d7161f559b01567da94c92d58_f599-1.jpg