Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Kernwaarden

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Onze kernwaarden beschrijven het DNA van onze organisatie en medewerkers. We hebben een aantal kernwaarden benoemd die in de gehele organisatie terugkomen. Wat u van ons mag verwachten:

Betrouwbaar

We zijn een no-nonsense, betrokken organisatie. U kunt er op vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Service

We bieden altijd uitstekende service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. We zijn snel ter plaatse, oplossingsgericht, flexibel en klantvriendelijk.

Klantgericht

We adviseren objectief over de best passende oplossing en bieden hierbij de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. We zijn in staat om ons aan te passen aan de behoeften van de klant.

Innovatie

We ontwikkelen innovatieve oplossingen voor onze klanten. Onze installaties worden geleverd met de beste beschikbare technieken.

Vakkundig

Al onze medewerkers zijn ambitieus en gemotiveerd. We hebben ruime kennis en ervaring en bieden medewerkers de kans zich continu bij te scholen en te ontwikkelen.

Professioneel

We hechten waarde aan een professioneel voorkomen naar de buitenwereld. Onze werkwijze is professioneel en gestructureerd.