Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Kwaliteitsgarantie

Bij ACB werken we graag met kwaliteitsstandaard. Dit zorgt ervoor dat onze producten en services uitgevoerd worden met een continue kwaliteitsgarantie. We houden onze kwaliteitstandaarden hoog aan de hand van internationale kwaliteitsnormen zoals ISO, VCA en GRAYDON. Daarnaast doen we aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Op deze pagina staat informatie over de certificaten die ACB bezit en dat zijn garanties waar we ons aan houden.

ISO9001

Sinds 2012 voldoet ACB Transportbanden & Onderdelen aan de internationaal gestelde normen van ISO9001. De ISO9001 norm stelt eisen aan ons kwaliteitsmanagementsysteem. We werken daarbij volgens de credo’s “zeg wat je doet”, “doe wat je zegt” en “bewijs het”. Deze credo’s gaan hand in hand met de norm van ISO9001. De ISO norm raakt alle facetten van onze organisatie; van verkoop, inkoop en productie tot personeelsmanagement en de administratieve afhandeling. Alle afdelingen werken volgens de kwaliteitsnorm van ISO9001.

ISO14001

Sinds 2019 beschikt ACB over ISO14001. Deze norm specificeert het milieumanagementsysteem zodat we onze milieuprestaties kunnen verbeteren. Dit loopt naadloos over in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Meer over wat ACB Transportbanden & Onderdelen met MVO doet, wordt later op deze pagina beschreven.

VCA

Alle medewerkers van ACB Transportbanden & Onderdelen zijn geïnstrueerd om veilig te werken volgens de principes van VCA. VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en kunnen zich te allen tijde legitimeren met hun VCA pas. Met het VCA certificaat gaan onze monteurs dagelijks veilig en verantwoordelijk aan de slag!

GRAYDON

ACB Transportbanden & Onderdelen beschikt over het GRAYDON certificaat voor financieel betrouwbaar bedrijf. Dit stelt onze klanten in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen en uiteindelijk een competitief voordeel te behalen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij ACB werken we volgens de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is belangrijk voor een goede balans tussen people, planet, profit en inmiddels niet meer weg te denken uit het hedendaagse ondernemen. ACB Transportbanden & Onderdelen bestaat sinds 1994 en in de loop van de tijd hebben we een groot aantal goede doelen gesponsord die stimulerend zijn voor jeugd, sport, gezondheid en welzijn. De initiatieven die wij steunen variëren van “de samen-uit bus” voor ouderen, tot lokale jeugd-voetbalteams en spelers.

MVO meer dan sponsoring

MVO gaat bij ACB verder dan liefdadigheid en sponsoring. Het maakt integraal deel uit van onze kernactiviteiten. Binnen ACB is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een vanzelfsprekendheid geworden. Enkele sleutelbegrippen die MVO beschrijven, zijn zelfs gelijk aan de kernwaarden van ACB. Voorbeelden zijn de begrippen “klantgericht” en “betrouwbaar”. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft voor ACB een positief effect op onze continuïteit, innovatiekracht, loyaliteit en het onderscheidend vermogen. We zijn dan ook trots dat we op lokaal niveau ons steentje kunnen bijdragen.