Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Kwaliteitsgarantie

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Duurzaamheid speelt binnen de maatschappij een steeds belangrijkere rol. Bij ACB lopen procesverbeteringen en innovaties hand in hand met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We werken graag met kwaliteitstandaarden. Dit zorgt ervoor dat onze installaties en services uitgevoerd worden met continue kwaliteitsgarantie. Binnen ACB houden we onze kwaliteitstandaarden hoog aan de hand van internationale kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, ISO 140001, GRAYON en VCA.

ISO9001

Alle afdelingen binnen ACB werken volgens de kwaliteitsnorm van ISO9001. Bij de ISO norm voldoet de organisatie aan alle ISO 9001 eisen en procedures, waarmee een logische aanpak van de beheersing van kwaliteitsmanagement gewaarborgd wordt. Denk hierbij aan facetten zoals: verkoop, inkoop, productie, personeelsmanagement en administratieve handelingen.

ISO14001

Sinds 2019 beschikt ACB over ISO14001. Hiermee hebben milieuaspecten binnen ACB een vaste plaats gekregen in de bedrijfsvoering. De ISO norm is gericht op het beheersen en verbeteren van de prestaties van een organisatie op milieugebied binnen de gehele organisatie. Het doel is om continue verbetering te realiseren op het gebied van milieu en duurzame bedrijfsvoering. Dit loopt naadloos over op een ander aspect wat bij ACB hoog in het vaandel staat, namelijk MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Dit wordt later op deze pagina beschreven.

VCA

Alle medewerkers binnen ACB werken op een hoog veiligheidsniveau. De medewerkers zijn geïnstrueerd om veilig te werken volgens de principes van het VCA certificaat. VCA is het bewijs dat ACB in staat is om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren. De VCA Checklist staat hierbij centraal. De checklist bevat concrete handvatten voor een goed veiligheidsniveau en draagt bij aan continue veiligheidsverbetering. Alle monteurs binnen ACB zijn VCA gecertificeerd en kunnen zich te allen tijde legitimeren met hun VCA pas.

GRAYDON

ACB beschikt over het GRAYDON certificaat voor financieel betrouwbaar bedrijf. Dit stelt klanten in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen aan de hand van waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten.

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Naast de kwaliteitstandaarden werkt ACB ook volgens het MVO principe. Dit betekent dat er waarde wordt gecreëerd met een goede balans op het gebied van economisch (Profit), ecologisch (Planet) en Sociaal (People). MVO is verankerd in alle bedrijfsprocessen binnen ACB. Een van de aspecten waar naar gekeken wordt is afval vermindering. De transportbanden van ACB kunnen gemakkelijk geïmplementeerd worden in bestaande productielijnen. Dit zorgt ervoor dat bestaande productielijnen niet weggedaan hoeven te worden. Wat er weer voor zorgt dat er minder afval waste is waardoor het milieu minder belast wordt (Planet). 

Ook koopt en verkoopt ACB gebruikte en tweedehands transportbandinstallaties. ACB ziet gebruikte transportbandinstallaties niet als afval. Het hergebruiken van installaties levert voor de klant kostenbesparing op en zorgt voor minder materiaalverbruik (Profit).   

Tot slot sponsort (People) ACB ook (lokale) diverse initiatieven die stimulerend zijn voor jeugd, sport, gezondheid en welzijn.