Group 17
30 jaar ervaring
Group 18
Betrouwbare kennispartner
Group 19
Altijd in beweging
24/7 service
ACB bus

WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR!

We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen en stilstand tijd zo veel mogelijk te beperken.

Daarnaast bieden wij service aan in de vorm van Service Level Agreements, inspectie & inventarisatie en preventief onderhoud. Maar wij kunnen ook kritische onderdelen of transportbanden voor je beheren, door hier een voorraad van aan te leggen.

Inspectie

PERIODIEK ONDERHOUD

Door machines en installaties preventief te onderhouden, bespaar je op onderhoudskosten en voorkom je onnodige stilstand van de productie. Wij ontzorgen onze klanten daar graag in.

Bij ACB werken we volgens een stappenplan voor preventief onderhoud. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

SLA

SLA, SERVICE LEVEL AGREEMENT

Wij ontzorgen je graag door middel van een SLA (Service Level Agreement). Hierin worden afspraken over periodiek en preventief onderhoud vastgelegd. Wij doen er op onze beurt dan alles aan om de continuïteit van de installatie te waarborgen.

Inspectie en inventarisatie

Inspectie & inventarisatie

Door middel van een inventarisatie brengen wij je gehele transportbandinstallatie in kaart, zodat we snel kunnen schakelen in geval van productiestilstand. Bij een inspectie kijkt onze serviceafdeling de volledige installatie na op slijtage, te verwachten slijtage en het algehele functioneren van de installatie. Dit wordt vastgelegd in een inspectie en/of inventarisatie rapport.

Onze referenties

WAAROM ACB TRANSPORTBANDEN?

Wij gaan voor een sterke band met onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn dan ook trots op al onze klanten! Een greep uit onze klantenkring:

Group 20
122.232
PRODUCTEN
Group 21
24/7
DIENSTBAAR
Group 22
3
LOCATIES
8,2

Gemiddelde beoordeling van de 712 reviews

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Vul dan onderstaand contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

OF VRAAG HET DIRECT AAN SANDER

Sander O
Sander Omsels
Bereikbaar van ma-vr, 08:00/17:00