Group 17
30 jaar ervaring
Group 18
Betrouwbare kennispartner
Group 19
Altijd in beweging
24/7 service
24/7 service

Werkwijze: van onze 24/7 service

Wij staan altijd klaar voor onze klanten, ongeacht de dag of het tijdstip. Onze serviceafdeling staat je tijdens kantoortijden graag telefonisch te woord bij problemen. Na kantoortijden is onze storingsdienst bereikbaar.

In alle gevallen kijken we telefonisch wat het probleem is en hoe hoog de nood is. Te allen tijde proberen wij daarbij zoveel mogelijk productiestilstand te voorkomen.

Na een korte inventarisatie bepaalt de betreffende collega samen met jou welke oplossing wenselijk is om het probleem te verhelpen.

Onze monteurs kunnen met een kleine tijdsmarge meteen ter plaatse komen, maar we kunnen er ook samen voor kiezen dat de monteur bij aanvang van de volgende werkdag direct aanwezig is.

De transportbandinstallatie kan op dat moment mechanisch aangepast worden, er kunnen onderdelen vervangen worden, of de band wordt op de juiste lengte gevulkaniseerd.

Onze referenties

WAAROM ACB TRANSPORTBANDEN?

Wij gaan voor een sterke band met onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn dan ook trots op al onze klanten! Een greep uit onze klantenkring:

Group 20
122.232
PRODUCTEN
Group 21
24/7
DIENSTBAAR
Group 22
3
LOCATIES
8,2

Gemiddelde beoordeling van de 712 reviews

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Vul dan onderstaand contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

OF VRAAG HET DIRECT AAN SANDER

Sander O
Sander Omsels
Bereikbaar van ma-vr, 08:00/17:00