Group 17
30 jaar ervaring
Group 18
Betrouwbare kennispartner
Group 19
Altijd in beweging
24/7 service

Wat zijn doorrolstellingen?

Een doorrolstelling, ook wel flowrack genoemd, is opgebouwd uit een of meerdere rollenrails. Door gebruik te maken van rollenrails is het mogelijk om zware producten, zoals pallets, door te schuiven door middel van zwaartekracht. Het voordeel van een doorrolstelling voor pallets is dat daarbij geen zware fysieke inspanning geleverd hoeft te worden en til- of duwmachines ook overbodig zijn. Natuurlijk werkt het ook bij minder zware producten, zoals dozen of kratten. 

Doorrolstellingen worden ook toegepast als interne opslagmogelijkheid. De rollenrails kunnen op basis van behoeftes en wensen op maakt gemaakt worden. Door de modulaire opbouw zijn de mogelijkheden in lengte en breedte eindeloos. 

Download documentatie

Flowrack2

Voor welk type bedrijven zijn doorrolstellingen toepasbaar? 

Doorrolstellingen zijn in principe voor alle bedrijven die goederen opslaan en doorvoeren toe te passen. Wij zien deze stellingen echter met name terug in de logistieke branche, omdat deze een uitkomst bieden bij orderpicking in warehouses. Dit houdt natuurlijk niet in dat een andere branche hier geen baat bij kan hebben. 

Rollen in doorrolstelling

De voordelen van een doorrolstelling

Een doorrolstelling is dus een efficiënte oplossing voor een magazijninrichting. We zetten de voordelen voor je op een rij: 

  • Minder fysieke inspanning: Door gebruik te maken van de zwaartekracht is er minder fysieke inspanning nodig van een medewerker om het product van A naar B te krijgen binnen het magazijn. 
  • Op maat gemaakt: Door de modulaire opbouw zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos in zowel de lengte als in de breedte. De doorrolstellingen worden volledig op maat gemaakt dus!
  • Ruimtebesparing: een doorrolstelling kan ook in de hoogte opgebouwd worden, waardoor producten op meerdere etages kunnen worden opgeslagen. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over rollenbaan rollen? Download onze uitgebreide product brochure.

Paul
Rollen in doorrolstelling
KENNISARTIKELEN

Aanbevolen voor jou

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Onze referenties

WAAROM ACB TRANSPORTBANDEN

Wij gaan voor een sterke band met onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn dan ook trots op al onze klanten! Een greep uit onze klantenkring:

Group 20
122.232
PRODUCTEN
Group 21
24/7
DIENSTBAAR
Group 22
3
LOCATIES
8,2

Gemiddelde beoordeling van de 712 reviews

Ontdek onze rollenbaan rollen

ACB heeft een ruim assortiment aan rollenbaan rollen. Bekijk het aanbod:

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vul dan onderstaand contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

OF VRAAG HET DIRECT AAN PAUL

Paul Albers
Paul Albers
Bereikbaar van ma-vr, 08:00/17:00