Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Rollen in doorrolstelling

 • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
 • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
 • Innovatieve blikInnovatieve blik
 • 24/7 service24/7 service

Rollen voor doorrolstellingen

ACB Transportbanden & Onderdelen levert rollen voor in doorrolstellingen. Afhankelijk van het type doorrolstelling en de toepassing kunnen wij je de juiste rollen adviseren denk hierbij aan aangedreven rollen, niet aangedreven rollen, conische rollen en draagrollen.

Bij ACB Transportbanden hebben wij rollen voor de volgende type doorrolstellingen:

 • Zwaartekracht doorrolstelling,
 • Aangedreven doorrolstelling,
 • Doorrolstelling voor pallets
 • Doorrolstellingen voor kratten/dozen

Wat zijn doorrolstellingen?

Een doorrolstelling, ook wel flowrack genoemd, is opgebouwd uit een of meerdere rollenrails. Door gebruik te maken van rollenrails is het mogelijk om zware producten, zoals pallets, door te schuiven door middel van zwaartekracht. Het voordeel van een doorrolstelling voor pallets is dat daarbij geen zware fysieke inspanning geleverd hoeft te worden en til/duw machines ook overbodig zijn. Natuurlijk werkt een doorrolstelling ook bij minder zware producten, zoals dozen of kratten.

Doorrolstellingen worden ook toegepast als interne opslagmogelijkheid. De rollenrails in de doorrolstelling kunnen op basis van behoefte en wensen op maakt gemaakt worden. Door de modulaire opbouw zijn de mogelijkheden in lengte en breedte eindeloos.

Voor welk type bedrijven zijn doorrolstellingen toepasbaar?

Doorrolstellingen zijn in principe voor alle bedrijven die goederen opslaan en doorvoeren toe te passen. Wij zien doorrolstellingen echter met name terug in de logistieke branche, omdat doorrolstellingen een uitkomst zijn bij orderpicking in warehouses. Dit houdt natuurlijk niet in dat een andere branche hier geen baat bij kan hebben.

De voordelen van een doorrolstelling:

Een doorrolstelling is dus een efficiënte oplossing voor een magazijninrichting. We zetten de voordelen van doorrolstellingen voor je op een rij:

 • Minder fysieke inspanning: Door gebruik te maken van de zwaartekracht is er minder fysieke inspanning nodig van een medewerker om het product van A naar B te krijgen binnen het magazijn.
 • Op maat gemaakt: Door de modulaire opbouw van een doorrolstelling zijn de combinatie mogelijkheden eindeloos in zowel de lengte als in de breedte. De doorrolstellingen worden volledig op maat gemaakt dus!
 • Ruimtebesparing: een doorrolstelling kan ook in de hoogte opgebouwd worden, waardoor producten op meerdere etages kunnen worden opgeslagen.

Meer informatie over rollen voor doorrolstellingen?

Ben je op zoek naar onderdelen voor een doorrolstelling? Dan ben je bij ACB aan het goede adres! In onze eigen technische groothandel helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Natuurlijk denken wij ook graag met je mee in het realiseren van een volledige doorrolstelling.

Wil je daarnaast altijd op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

bg_person_
sandor.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl