PTFE transportbanden

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

PTFE banden zijn transportbanden vervaardigd uit met PTFE geïmpregneerd glas- of Kevlarweefsels. Deze transportbanden kunnen zeer hoge en zeer lage temperaturen aan. Aangezien wij beschikken over een grote voorraad en een ruim assortiment aan (PFTE) transportbanden, hebben wij altijd een passende oplossing voor iedere situatie.

Toepassing van PTFE banden

ACB Transportbanden & Onderdelen levert en installeert PTFE transportbanden voor diverse toepassingen. PFTE banden worden veelvuldig toegepast in de voedingsmiddelen- en textielindustrie. In de voedingsmiddelenindustrie worden ze voornamelijk toegepast voor de verwerking  van vlees- en visproducten. Bijvoorbeeld tijdens het bakken van vlees en vis of tijdens het conserveren daarvan. Daarnaast kunnen processen als grillen, bakken, invriezen en drogen dankzij een PTFE transportband op een efficiënte wijze gebeuren.

Voor iedere situatie

De kwalitatieve PFTE transportbanden die wij leveren, worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Omdat wij banden leveren die op maat gemaakt worden, zijn de banden in iedere uitvoering en in alle lengten en breedtes leverbaar. Indien gewenst, kan de PFTE transportband eindloos gemaakt worden of voorzien worden van een demontabele verbinding. De PTFE transportband kan gemaakt worden uit een PTFE glasweefsel- of Kevlar materiaal met een gesloten weefselstructuur of uit een open gaasweefsel, afhankelijk waarvoor u de PTFE transportband wil inzetten.

Advies over PFTE banden?

Onze technisch adviseurs geven u graag advies over welke PFTE transportbanden het beste presteren en renderen in uw specifieke situatie. ACB Transportbanden & Onderdelen levert PFTE transportbanden voor iedere situatie. In ons advies wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met veiligheidsnormeringen - zoals bijvoorbeeld CE of HACCP - indien van toepassing. Daarnaast geven wij eerlijk advies over de bandsturing en aandrijving: de factoren die van essentieel belang zijn voor een goede werking en de levensduur van uw PFTE transportband.

Wilt u meer informatie over onze PFTE transportbanden? Neem dan contact op met onze specialisten.

Toch op zoek naar een ander type transportband? Ga dan naar alle transportbanden.

bg_person_
sandor.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl