Transportbanden

ACB Transportbanden & Onderdelen levert vele verschillende transportbanden in alle mogelijke soorten en maten. We hebben de verschillende typen verdeeld in vier uiteenlopende categorieën, namelijk:

Naast verschillende de type en soorten banden, levert ACB ook alle toebehoren en onderdelen voor transportbanden. Bovendien leveren we ook bandtransporteurs, dit zijn banden in een compleet functionerend systeem.

 

Sempertrans transportbanden

ACB is dealer van Sempertrans transportbanden, een van de grootste en meest geavanceerde fabrikanten ter wereld. Semperit onderscheidt zich door banden te leveren met hoge prestaties, hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Deze speciale banden zijn inzetbaar voor verschillende toepassingen. Meer weten? Lees meer over Sempertrans transportbanden.

 

MAFDEL transportbanden

Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie levert ACB onder andere MAFDEL-transportbanden. MAFDEL heeft banden met een antibacteriële eigenschap, welke uitermate geschikt zijn voor het transporteren van vlees, vis, verse groenten en andere voedingsmiddelen. De banden van MAFDEL scoren hoge cijfers op het gebied van duurzaamheid, reiniging en hygiëne. Daardoor zijn ze revolutionair voor de food sector. Meer weten? Lees meer over MAFDEL-transportbanden.

 

ACB de échte specialist

Met ruim 20 jaar ervaring durven we zeker te zeggen dat we dé specialist zijn op het gebied van transportbanden en transportbandsystemen. We ontwerpen, ontwikkelen, confectioneren, monteren en onderhouden alle denkbare banden uit kunststof, rubber of een combinatie van beiden.

ACB Transportbanden & Onderdelen beschikt over:

  • Een eigen ontwerpafdeling
  • Een eigen confectieruimte voor rubber en kunststof banden
  • Een eigen montageafdeling

Daardoor kunnen we iedere gewenste band leveren voor elke denkbare toepassing, geheel afgestemd op uw specifieke behoeften. Goede kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt. Ook kunt u bij ons terecht voor losse onderdelen, service en onderhoud van uw bestaand transportbandsysteem.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze adviseurs via 077-398 4416 of stuur een e-mail.

Rubber transportbanden

Kunststof transportbanden

bg_person_
sandor.jpg

Meer info? Neem gerust contact op met onze adviseurs

Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl