Group 17
30 jaar ervaring
Group 18
Betrouwbare kennispartner
Group 19
Altijd in beweging
24/7 service
Rollenbanen

Toepassing van bandtransporteurs

Meestal worden bandtransporteurs gebruikt voor het intern transport van verschillende goederen. Ze worden onder andere intern toegepast om een afstand te overbruggen tussen verschillende productieprocessen. Of om vanuit het laatste productieproces richting de vrachtauto of bestelbus te gaan.

Aangedreven rollenbaan

Bandtransporteur op maat

ACB levert bandtransporteurs in verschillende uitvoeringen, zoals in rvs, aluminium of staal. Het is mogelijk om een bandtransporteur klant specifiek op maat te maken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een transportbaan uit een standaard assortiment. Ze worden in elke situatie in modules geleverd en aangesloten. De uitvoering ervan is geheel afhankelijk van de soort toepassing. Het is daarom bij ACB een mogelijkheid om de transportbaan geheel naar uw wens te configureren.

Rollenbaan

Voordelen van bandtransporteurs

Een voordeel van bandtransporteurs is dat een compleet transportsysteem wordt aangeboden. Daarnaast is een transportbaan eenvoudig en snel te installeren en kan daarom snel in gebruik worden genomen. Tevens kan hij worden ingezet voor meerdere verschillende toepassingen. Al deze voordelen maken dit transportsysteem tot een kostenefficiënte oplossing voor het transporteren van goederen.

Meer informatie?

Wij adviseren je graag welke bandtransporteur het beste presteert in jouw specifieke situatie. Wij leveren transportbanen voor toepassingen in onder andere de Agro & Food sector, de Recycling & Bulk sector en Interne logistiek.

Paul
Rollenbaan
KENNISARTIKELEN

aanbevolen artikelen voor jou

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Onze referenties

WAAROM ACB TRANSPORTBANDEN

Wij gaan voor een sterke band met onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn dan ook trots op al onze klanten! Een greep uit onze klantenkring:

Group 20
122.232
PRODUCTEN
Group 21
24/7
DIENSTBAAR
Group 22
3
LOCATIES
8,2

Gemiddelde beoordeling van de 712 reviews

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vul dan onderstaand contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

OF VRAAG HET DIRECT AAN PAUL

Paul Albers
Paul Albers
Bereikbaar van ma-vr, 08:00/17:00