Group 17
30 jaar ervaring
Group 18
Betrouwbare kennispartner
Group 19
Altijd in beweging
24/7 service
Inspectie en inventarisatie

Inventarisatie

Het doel van een inventarisatie is om de gehele transportbandinstallatie in kaart te brengen en vast te leggen in een document: het inventarisatierapport. Op deze manier kunnen wij snel probleemoplossend handelen in het geval van een productiestilstand of andere problemen aan de installatie.

Inspectie

Inspectie

Bij een inspectie kijkt onze serviceafdeling de volledige installatie na op slijtage, te verwachten slijtage en het algehele functioneren van de installatie. Dit leggen we vast in een inspectierapportage.

Alle bestaande en te verwachte risico’s komen in dit rapport. Wij adviseren vervolgens in deze rapportage aan welke onderdelen onderhoud zinvol of noodzakelijk is.

Uiteraard kunnen wij vervolgens ons advies uitvoeren. Dit doen wij altijd in overleg met jou. Jij bepaalt welke van de geadviseerde onderdelen daadwerkelijk worden vervangen, of waar preventief onderhoud wordt uitgevoerd.

Deze unieke combinatie heeft als hoofddoel dat stilstand tijden fors gereduceerd worden, waar de productiviteit omhooggaat en de kosten omlaag.

Onze referenties

WAAROM ACB TRANSPORTBANDEN?

Wij gaan voor een sterke band met onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn dan ook trots op al onze klanten! Een greep uit onze klantenkring:

Group 20
122.232
PRODUCTEN
Group 21
24/7
DIENSTBAAR
Group 22
3
LOCATIES
8,2

Gemiddelde beoordeling van de 712 reviews

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Vul dan onderstaand contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

OF VRAAG HET DIRECT AAN SANDER

Sander O
Sander Omsels
Bereikbaar van ma-vr, 08:00/17:00