Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Disclaimer

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaargemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ACB Transportbanden & Onderdelen. 

Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. ACB Transportbanden & Onderdelen is in zijn geheel niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Bepaalde verwijzingen op deze site voeren naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. ACB Transportbanden & Onderdelen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie in die informatiebronnen.

Klanttevredenheidsonderzoek

ACB Transportbanden & Onderdelen verwerkt enquête gegevens elektronisch en annoniem. E-mailadressen en andere persoonsgegevens worden na toestemming uitsluitend gebruikt voor het verzenden van de enquête, het toesturen van de uitslagen en de loting van prijswinnaars. ACB Transportbanden & Onderdelen biedt geen enkele garantie op winst van de prijs. De drie prijzen worden aan het einde van de enquête periode, middels loting door een willekeurig persoon, erkent aan drie winnaars. De periode eindigt op vrijdag 26 januari 2018. ACB Transportbanden & Onderdelen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie in de enquête.