Group 17
30 jaar ervaring
Group 18
Betrouwbare kennispartner
Group 19
Altijd in beweging
24/7 service

Technische documentatie

In onze technische documentatie vind je uitgebreide technische informatie over onze transportbanden en onderdelen.

Technische documentatie: Modulaire transportbanden

ACB heeft een standaard voorraad assortiment aan modulaire transportbanden. In deze uitgebreide product brochure vindt je een overzicht van de artikelen en specificaties.

Technische documentatie: Verhuur productbrochure

Wil je liever een transportband huren i.p.v. kopen? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Download onze uitgebreide product brochure met ons verhuur programma.

 

Technische documentatie: Rubber- en kunststof transportbanden

Onze rubber- en kunststof transportbanden zijn leverbaar voor verschillende toepassingen en industrieën. in onze uitgebreide product brochure over deze transportbanden vind je meer informatie.

Technische documentatie: Bandschrapers

Om de transportband te reinigen, worden schrapers toegepast om de aangehechte deeltjes van de band te verwijderen. De transportband blijft schoon en dat is bevorderlijk voor de levensduur. In onze uitgebreide product brochure over bandschrapers lees je hier meer over.

Technische documentatie: Rollenbaan rollen

Rollenbaan rollen worden ingezet in rollenbanen en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. In onze uitgebreide product brochure over rollenbaan rollen vindt je meer informatie hierover.

Technische documentatie: Gelagerde rollen

ACB heeft een groot assortiment aan gelagerde rollen, oftwel DIN-rollen. Van RVS tot kunststof en in verschillende afmetingen.

Meer informatie vind je in onze uitgebreide product brochure over gelagerde rollen.

Technische documentatie: Transportrollen

Transportrollen, transportbandrollen of transportbaanrollen zijn de draag en- ondersteuningsrollen van een transportband installatie. Ze zorgen voor een goede ondersteuning en verloop van de transportband. Lees onze uitgebreide product brochure over transportrollen voor meer informatie.

Technische documentatie: Veiligheidssystemen

Op vrijwel alle transportbandinstallaties zitten verschillende bewegende delen. Een ongeluk met een van deze bewegende onderdelen zit vaak in een klein hoekje. Het is daarom belangrijk dat de transportbandinstallaties op een snelle en veilige manier worden uitgeschakeld wanneer gevaar dreigt. Lees onze uitgebreide product brochure over veiligheidssystemen voor meer informatie.

Technische documentatie: Trogstellen

Een trogstel is onderdeel van een transporteur en heeft doorgaans twee functies. Het ondersteunen van een transportband en in combinatie met gelagerde rollen ervoor zorgen dat een transportband eroverheen kan lopen.. Lees onze uitgebreide product brochure over trogstellen voor meer informatie.

Technische documentatie: Bandwegers

Voor het dynamisch wegen van producten op een transportband wordt dikwijls een bandweger geplaatst. Een bandweger brengt de capaciteit en prestaties van processen in kaart. Met een koppeling aan het besturingssysteem kan de capaciteit automatisch bijgestuurd worden indien nodig. Lees onze uitgebreide product brochure over bandwegers voor meer informatie.

Technische documentatie: Bandoverkappingen

Bandoverkappingen voorkomen dat producten worden beïnvloed door factoren van buitenaf. Regen of temperatuurwisselingen kunnen handeling van producten in de weg staan of zelfs de kwaliteit beïnvloeden. Lees meer in onze uitgebreide product brochure over bandoverkappingen.

Technische documentatie: Kunststof transportbanden

ACB Transportbanden & Onderdelen levert en monteert een breed arsenaal aan kunststof transportbanden. Lees meer over types, specificaties en mogelijkheden in onze uitgebreide product brochure over kunststof transportbanden.

Technische documentatie: rubber transportbanden

Wij leveren en monteren een breed scala aan rubber transportbanden. Lees meer over typen, specificaties en de mogelijkheden in onze uitgebreide product brochure over rubber transportbanden.