Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Nieuws

 • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
 • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
 • Innovatieve blikInnovatieve blik
 • 24/7 service24/7 service

ACB dealer van Semperit transportbanden

Donderdag 9 juni 2016

ACB Transportbanden & Onderdelen is dealer van Sempertrans, een van de grootste en meest geavanceerde transportband fabrikanten ter wereld. Sempertrans is onderdeel van de Semperit Group. Met vestigingen in Wenen, Polen, Frankrijk, China en India zijn ze wereldwijd actief. Vanaf heden leveren wij alle producten binnen het assortiment van Sempertrans zoals transportbanden en bekleding.

Hoge kwaliteit transportbanden

Transportbanden gemaakt door Sempertrans onderscheiden zich door hoge prestaties, hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur door continue focus op innovatie en duurzaamheid. Semperit transportbanden zijn onder andere geschikt voor de ondergrondse en bovengrondse mijnen en in de zware industrie, zoals de cement- en staalindustrie, alsmede andere toepassingen zoals havens, suikerfabrieken et cetera.

Breed assortiment

Het product portfolio van Sempertrans reikt van eenvoudige oplossingen tot technisch gecompliceerde oplossingen. Het omvat transportbanden van textiel en rubber met zowel weefsel- als staal inlagen, die perfect voldoen aan de eisen voor diverse toepassingsgebieden. In het assortiment zitten onder andere:

 • Hittebestendige banden
 • Energiebesparende banden
 • Vlam dovende banden
 • Staalkoordbanden
 • Ripstopbanden

Semperit biedt een groot assortiment transportbanden voor zowel de lichte als zware industrie en zorgt voor de meest geschikte en betrouwbare oplossingen om tegemoet te komen specifieke behoeften van klanten.

Gepatenteerde AUTOSTABLE transportband

De unieke AUTOSTABLE band is een gepatenteerd concept van Sempertrans. De AUTOSTABLE band is zelf centrerend en zorgt ervoor dat product geheel automatisch op het midden van de transportband getransporteerd wordt, zonder gebruik van accessoires of modificaties van de installatie. Een aantal voordelen van de AUTOSTABLE band zijn:

 • Stabiliteit van de band over de gehele lengte, daardoor geen risico op scheeflopen en dus geen verslechtering van het gevormde randen.
 • Minder slijtage en lagere wrijving (vermindering van vermogen).
 • Verhoging van de productie als gevolg van de stabilisatie van de band en de helling van het product.

Maximale prestaties

Sempertrans textiel transportbanden staan ​​bekend om hun hoge prestaties en flexibiliteit. Textiel transportbanden worden gebruikt in diverse industrieën en functioneren optimaal bij het transporteren van koude en chemisch neutrale stortgoederen. Sempertrans ST riemen zorgen voor stabiliteit en voortreffelijke grip.

Specialisten van ACB Transportbanden & Onderdelen kunnen u adviseren en ondersteunen in het optimaliseren van uw productie, uw installatie, het onderhoud en de prestaties van uw transportbanden. Door onze kennis en know-how in combinatie met een A-merk transportbanden bereiken we de beste oplossing voor elke transportband toepassing. Voor meer informatie, neem contact op met een van onze verkopers of bel 077-398 4416.

2b30552fd3d9dcdb8a63006a9e05ae7d_f541.jpgsemperit.png