Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Nieuws

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

ACB Group lanceert nieuwe onderneming

Dinsdag 2 mei 2017

ACB Group lanceert nieuwe onderneming:  ARCO 

Markt vraagt om specialistische kennis 

Op 19 mei 2016 lanceert ACB Group, gevestigd in Horst aan de Maas, een nieuwe onderneming die zich volledig richt op turn-key oplossingen, genaamd ARCO. De specialistische ervaring en kennis van ARCO speelt in op de marktvraag om productie- en logistieke processen nog efficiënter en effectiever in te richten.

Kennisontwikkeling om markt beter te bedienen

ACB Group is meer dan alleen transportbanden. De afgelopen jaren ontwikkelde het bedrijf zich sterk op het gebied van het totaal inrichten van logistieke verwerkingslijnen en bijbehorende machinerie. Om de verschillende markten nog beter te bedienen is het voormalige bedrijf ACB Solutions opgesplitst in twee ondernemingen: ARCO en ACB Transportbanden & Onderdelen. Onder de naam ACB Transportbanden & Onderdelen continueert ACB Group de ontwikkeling en realisatie van transportbanden, waarbij klanten voor onderdelen welkom zijn bij de technische groothandel gelegen in Horst aan de Maas.  

Op de foto vlnr: Bob Vostermans wethouder van Gemeente Horst aan de Maas, Albert Vermeulen oprichter en mede-eigenaar van ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO, Ralph Wijnands mede-eigenaar van ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO.

ARCO: kennis van turn-key oplossingen

De nieuwe onderneming van ACB Group, ARCO, richt zich specifiek op turn-key oplossingen in diverse branches: Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industry en Recycling & Bulk. Hoogwaardige machines en installaties worden onder de naam ARCO geheel op maat gerealiseerd naar wens van de klant.   

Albert Vermeulen, directeur ACB Group: “Het loskoppelen van dit bedrijfsonderdeel stelt beide bedrijven, ACB  Transportbanden & Onderdelen  en ARCO, in staat om sneller te groeien. Bovendien kunnen we  klanten van nóg betere oplossingen voorzien”.

ACB Group

ACB Group, gevestigd in Horst aan de Maas, optimaliseert en realiseert sinds 1994 transportbanden, transportbandinstallaties en krat-, pallet-, en trolleyhandling. Daarnaast levert het bedrijf alle onderdelen voor transportbandinstallaties.. ACB Group bestaat uit drie ondernemingen: ARCO en ACB Transportbanden & Onderdelen. Bij het bedrijf werken 90 medewerkers.

Bekijk de introductiefilm van ARCO.

Een fotoreportage van deze dag bekijkt u hier.

persbericht_arco_1.jpgpersbericht_arco_2.jpg