Nieuws

Configureer uw eigen transportband

Dinsdag 30 april 2019

Via de website van ACB Transportbanden & Onderdelen is het mogelijk om zelf uw transportband te ontwerpen. De gratis transportband configurator tool is gebruiksvriendelijk, tijd- en kostenbesparend. In een handomdraai ontwerpt u een transportband systeem, aangepast op uw specifieke toepassing. De configurator werkt uitstekend voor bedrijven actief in de Food en Logistieke sector waar veel met verpakkingen, dozen en pakketten wordt gewerkt.

3D layout

Naar aanleiding van de door u ingevulde specificaties toont de transportband configurator een 3D layout van het ontwerp. Bovendien verschaft het systeem de benodigde CAD tekeningen en een prijslijst met alle componenten die nodig zijn om de door u ontworpen installatie te realiseren.

Direct bestellen

Met de transportband configurator kunt u transportbanden, table-top transportbanden en mat-top transportbanden configureren. Nadat het ontwerp uw goedkeuring heeft is het mogelijk om met 1 druk op de knop het door u ontwikkelde modulaire transportband systeem te bestellen. Hiermee bespaart u kostbare tijd en engineering kosten.

Voordelen

 • Kostbare tijd en engineering kosten worden gespaard
 • U maakt zelf een transportband installatie geheel naar wens in enkele minuten
 • De kans op fouten in het ontwerp wordt aanzienlijk lager door modulaire componenten
 • Modulair op te bouwen
 • Direct een 3D layout met CAD tekeningen (zonder engineering kosten)
 • Direct een offerte en de mogelijkheid om direct te bestellen bij ACB Transportbanden & Onderdelen (minder productiekosten)

Configureer in 5 simpele stappen:

 1. Diverse transportbanden, table-top transportbanden en mat-top transportbanden zijn beschikbaar in de online transportband configurator.
 2. Selecteer het type band, de afmeting en het CAD format
 3. Vul in: De gewenste lengte, breedte, bandsnelheid, het gewicht, et cetera
 4. De configurator controleert het door u samengestelde transportband systeem op haalbaarheid en benodigd vermogen
 5. Download een PDF file, CAD file, 3D layout of vraag een offerte aan en bestel direct

 

Meer weten? Start de transportband configurator en ontwerp zelf uw transportband of neem contact op en laat u adviseren door de specialisten van ACB Transportbanden & Onderdelen.

configureer.jpg