Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Nieuws

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Nieuw bij ACB: WD-40 Specialist

Dinsdag 17 juli 2018

Vanaf heden is in de Technische Groothandel van ACB een ruim assortiment van WD-40 Specialist verkrijgbaar. WD-40 is voornamelijk bekend van de kruipolie in de blauwe fles met de rode dop, maar het merk biedt een totaal assortiment sprays voor professionele toepassingen. Deze sprays worden aangeboden onder het merk WD-40 Specialist en hebben in plaats van de rode dop, een gele dop.


WD-40 Specialist

Het WD-40 merk garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid en is een merk dat mensen kennen en vertrouwen. Het gebruik van WD-40 Specialist producten helpt bij het oplossen van die meer veeleisende klussen in de professionele omgeving. Het assortiment WD-40 Specialist is het beste in zijn soort voor de behoeften van vaklieden en industriële professionals.


Uitgebreid assortiment WD-40 Specialist

WD-40 Super Kruipolie

Deze krachtige snelwerkende kruipolie dringt vlot door in moeilijk te bereiken plaatsen. Het maakt snel vastgelopen bevestigingen en vastzittende of vastgeroeste bewegende delen los. Daarnaast is het product goed bestand tegen water en biedt het bescherming tegen corrosie.

WD-40 Wrijvings verminderende Droogsmeerspray met PTFE

Deze oplossing bevat PTFE wat voor betere smering zorgt en een droge laag achterlaat die geen vuil, stof of olie aantrekt. De oplossing droogt snel en werkt wrijvingsverminderend, waardoor de levensduur van gereedschap of onderdelen worden verlengt

WD-40 Remmen- en Onderdelenreiniger

WD-40 Specialist Remmenreiniger verwijdert effectief vet, olie, vuil van remmen, koppelingen, tandwielen en andere componenten. De formule van de remreiniger werkt direct en droogt snel zonder enig residu achter te laten

WD-40 Snelwerkende Universele Reinigingsspray

Deze snelwerkende, op oplosmiddel gebaseerde reinigingsspray, verwijdert vet, olie, vuil en roet efficiënt van metalen onderdelen en -oppervlaktes. Het middel is eenvoudig af te spoelen of weg te poetsen en laat geen resten achter.

WD-40 Hoogwaardige Siliconenspray

Deze hoogwaardige en krachtige formule biedt een uitstekende smering. Het smeermiddel is kleurloos en laat geen vlekken achter. Deze siliconenspray trekt geen vuil aan, plakt niet, en biedt een uitstekende bescherming tegen vocht. Tevens is de spray waterbestendig en blijft het werkzaam onder hoge druk.

WD-40 Hoogwaardig Wit Lithiumspuitvet

Dit hoogwaardig wit lithiumspuitvet is een dikkere oplossing die langdurige smering biedt en niet druppelt of wegvloeit. Het werkt uitstekend bij metaal op metaal, waardoor frictie vermindert en gereedschap en uitrusting soepel blijven lopen.

WD-40 Snelwerkende Contactspray

Deze contactspray reinigt olie, roet, fluxresidu en condensatie van gevoelige elektronica en elektrische apparatuur. Het dringt snel door in moeilijk bereikbare plaatsen, en droogt zeer snel zonder residu achter te laten.

Technische Groothandel

De ACB Technische Groothandel is gelegen aan de Stationsstraat 125 in Horst en is op maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur. In onze Technische Groothandel beschikken we naast de verschillende soorten WD-40 Specialist over een grote voorraad aandrijftechniek, zoals motoren, motorreductoren, kettingen en V-snaren. Daarnaast hebben we een ruim assortiment lagers, bevestigingsmaterialen, gereedschappen, fittingsmateriaal en elektro-onderdelen en hydraulische en pneumatische onderdelen. Dankzij deze grote voorraad zijn wij in staat om snel reserve- en serviceonderdelen te leveren. In de winkel vindt u een groot aantal A-merken en kunt u terecht voor deskundig advies op het gebied van transportbanden en transportbandinstallaties. Desgewenst worden onderdelen op locatie bezorgd

Wilt u meer informatie over de diverse soorten aan WD-40 Specialist of over de rest van ons uitgebreide assortiment? Loop eens binnen bij onze Technische Groothandel. Liever op afstand? Neem contact op met ACB Transportbanden & Onderdelen via 077 397 4416 of info@acb-transportbanden.nl.

img_1576.jpgimg_1579.jpgimg_1588.jpg