Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Nieuws

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Nieuw: Trekkoord-noodstopschakelaar voor de veiligheid van transportbandinstallaties

Dinsdag 23 maart 2021

ACB Transportbanden & Onderdelen streeft naar ultieme veiligheid van transportbandinstallaties. Om transportbanden veilig(er) te maken heeft ACB een aantal nieuwe producten in het assortiment, waaronder de trekkoord-noodstopschakelaar. Een trekkoord-noodstopschakelaar, afgekort TNS, is een noodstopschakelaar die geschakeld wordt middels een trekkoord dat over de gehele lengte van de transportband installatie bereikbaar is.

Voordelen trekkoord-noodstopschakelaar (TNS)

Een trekkoord-noodstopschakelaar is veel veiliger ten opzichte van een traditionele noodstopknop. Bij een traditionele noodstopknop dienen werknemers altijd naar de desbetreffende knop toe te lopen. Doormiddel van een trekkoord-noodstopschakelaar kan de installatie op elk punt worden uitgeschakeld, waardoor de werknemer snel kan reageren op een noodsituatie.

Andere technische oplossingen voor uw transportband installatie

Om bedrijfsongevallen te reduceren, de levensduur van de transportbandinstallatie te verlengen en de continuïteit van de productieprocessen te waarborgen, heeft ACB naast de trekkoord-noodstopschakelaar ook andere technische veiligheidsoplossingen toegevoegd aan het assortiment. Namelijk:

Expert in veiligheid bij transportbandinstallaties

Met ruim 25 jaar ervaring is ACB Transportbanden & Onderdelen dé specialist op het gebied van transportbanden en transportbandsystemen. We ontwikkelen, confectioneren, monteren en onderhouden alle denkbare transportbanden uit kunststof, rubber, PVC en andere manterialen. Daarnaast leveren we onderdelen en toebehoren voor transportbanden en veiligheid van transportbandinstallaties.

Wilt u meer weten over onze nieuwe producten? Neem gerust contact met ons op.

2.jpg