Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Nieuws

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

TB Transportbandenservice verder als ACB Transportbanden & Onderdelen

Donderdag 29 september 2016

ACB Transportbanden & Onderdelen opent 2e vestiging

TB Transportbandenservice gaat verder onder de naam “ACB Transportbanden & Onderdelen”. Het bedrijf, gevestigd in Etten nabij Doetinchem, wil zo duidelijker richting de markt communiceren dat het een van de 2 vestigingen is van ACB Transportbanden & Onderdelen. De onderneming die sinds februari 2015 onderdeel uitmaakt van de ACB Group blijft zich volledig concentreren op de verkoop, installatie en het onderhoud van transportbanden.

Transportbanden, Onderdelen, Montage en 24-uurs Service

ACB Transportbanden & Onderdelen levert, monteert en onderhoudt transportbanden en toebehoren. Daarnaast biedt het bedrijf 24/7 service op alle transportband installaties. De nieuwe productielocatie van ACB Transportbanden & Onderdelen is gelegen in Etten, ten zuiden van Doetinchem en beschikt over een confectieruimte voor rubbertransportbanden en een confectieruimte voor kunststof transportbanden met daaraan gekoppeld de 24-uurs service.

Totaalleverancier op gebied van transportbanden

Al sinds 1994 is het bedrijf gespecialiseerd in transportbanden en onderdelen voor toepassingen in Agro & Food, Transport & Logistiek en Recycling & Bulk.  ACB Transportbanden & Onderdelen beschikt over gedegen kennis en een uitgebreid product assortiment. Naast kunststof-, PVC- en rubbertransportbanden levert ACB alle onderdelen voor transportband installaties. Voorbeelden hiervan zijn trogrollen, ondersteuningsrollen, aandrijfrollen, keerrollen, schrapers, impactbars en trechterbekleding. De specialisten van ACB geven gratis advies over welke producten het beste presteren in de toepassing van de klant. ACB levert, monteert en verzorgt het totaalonderhoud op transportbandinstallaties. In veel gevallen wordt met een Service Level Agreement gewerkt, waarmee het onderhoud bij klanten volledig uit handen genomen wordt.

2e vestiging ACB Transportbanden & Onderdelen

ACB Transportbanden & Onderdelen is volop in beweging en heeft de laatste jaren een gezonde groei gerealiseerd. Ralph Wijnands, mede-eigenaar ACB Group vertelt: “Het doorvoeren van een naamsverandering van TB Transportbandenservice stelt ACB  Transportbanden & Onderdelen in staat om nóg sneller te groeien”. Met de naamswijziging van TB Transportbandenservice is de 2e vestiging van ACB Transportbanden & Onderdelen een feit.

24 uur per dag, 7 dagen per week service

Door het uitbreiden van het aantal vestigingen zet het bedrijf een grote stap voorwaarts op het gebied van service. Mede-eigenaar Albert Vermeulen vertelt: “Het is voor onze klanten belangrijk dat we 24 uur per dag, 7 dagen per week snel service kunnen verlenen. Door te werken vanaf meerdere locaties in Nederland, kunnen we nóg sneller bij onze klant zijn en betere service verlenen”. ACB Transportbanden & Onderdelen ambieert voor de toekomst een landelijke dekking op gebied van service. Het openen van extra locaties in de nabije toekomst lijkt een logische stap.

ACB Group

De ACB Group, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Horst aan de Maas, optimaliseert en realiseert sinds 1994 transportbanden, transportbandinstallaties en oplossingen voor krat-, pallet-, en trolleyhandling. Daarnaast levert het bedrijf alle onderdelen voor transportbandinstallaties. ACB Group bestaat uit twee ondernemingen: ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO. Bij het bedrijf werken ruim 90 medewerkers.

Technisch adviseur Erik ter Bogt (links) en eigenaar Ralph Wijnands (rechts)img_4978.jpgfoto_acb.jpg