Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Gebruikte en Tweedehands Transportbanden

Gebruikte en tweedehands transportbanden worden steeds vaker gebruikt in organisaties. Met het hergebruiken van transportmiddelen besparen organisaties kosten en wordt de totale afvalreductie verminderd. Tevens kan het hergebruiken en inzetten van tweedehands transportbanden onderdeel zijn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hergebruik is minder belastend voor het milieu.

Gebruikte rubber transportbanden voor vele toepassingen te gebruiken

Gebruikte rubber transportbanden kunnen in vele functies een tweede leven krijgen. Zo kunnen ze gebruikt worden als matten voor vloer bescherming, het afdekken van slangen en kabels, het aanleggen of verharden van tijdelijke paden, opslagplaatsen of werven en tijdens renovaties, sloopwerkzaamheden en evenementen. Rubber transportbanden zijn sterk en schokabsorberend. Doordat een rubber transportband is gemaakt van meerdere nylon inlagen, is de transportband ook weerbestendig. Dit maakt een gebruikte rubber transportband zeer veelzijdig. ACB levert verschillende formaten gebruikte rubber matten direct uit voorraad leverbaar.

Gebruikte kunststof transportbanden en systemen voor hergebruik

Kunststof transportbanden en systemen die in het verleden de dienst uit hebben gemaakt als transportmiddel worden nog vaak hergebruikt. Het is vaak zo dat in de voedingsmiddelenindustrie dat gebruikte systemen niet als afval worden gezien, maar graag worden hergebruikt door bedrijven. Dit levert kostenbesparing op. Daarnaast kan het onderdeel zijn in de strategie om verspilling tegen te gaan. Het inzetten van tweedehands transportbanden past prima bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Tevens is het zo dat ACB, ook al is de kunststoftransportband gebruikt, het transportmiddel op maat kan maken voor elke specifieke situatie.

Tweedehandsrubber transportbanden en systemen op vele manieren herbruikbaar

De vraag naar tweedehands rubber is nog steeds zeer groot. Er zijn veel verschillinde toepassingen waarin rubber kan worden hergebruikt. Het is ook mogelijk om gehele rubber transportsystemen te hergebruiken. Naast het gehele transportsystemen inclusief de rubberen transportbanden, is het ook mogelijk om gedeeltes van transportsystemen te hergebruiken. Voorbeelden van onderdelen die worden hergebruikt zijn frames, rollen of aandrijvingen.

Tweedehands kunststof inzetbaar in talloze situaties

Tweedehands kunststof dat wordt hergebruikt, gebeurd vaak in combinatie met andere onderdelen van een transportsysteem. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld het gehele transportsystemen voor hergebruik in te zetten. Ook is het mogelijk om gedeelten van kunststoftransportbanden en systemen te hergebruiken. Bijvoorbeeld frames, aandrijvingen of rollen.

ACB levert ook nieuwe kunststof- en rubber transportbanden

Naast tweedehands en gebruikte transportbanden levert ACB Transportbanden & Onderdelen ook nieuwe transportbanden. Transportbanden kunnen bij ACB zowel in het rubber als in het kunststof worden geleverd. Soms hoeft een nieuw stuk kunststof of rubber helemaal niet duur te zijn. ACB kan iedere gewenste transportband leveren voor elke denkbare toepassing. Tevens kan ACB de transportband geheel afstemmen voor elke specifieke behoeften. De juiste kwaliteit leveren is voor ACB een van de belangrijkste uitgangspunten.

Advies voor de juiste transportband

Onze specialisten geven gratis advies welke transportband het meest geschikt is voor elke specifieke toepassing. Benieuwd wat ACB Transportbanden & Onderdelen voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze technisch adviseurs.

bg_person_
sandorverhaeg_copy-1.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl