Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Rollenbanen

Rollenbanen

Rollenbanen worden ingezet voor het intern transport van goederen en kan overal in het productieproces worden toegepast en is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. ACB Transportbanden & Onderdelen geeft graag advies over welke rollenbaan passend is in uw situatie

Download technische documentatie, rollenbanen

Mogelijkheden van rollenbanen

Een rollenbaan is uitermate geschikt voor het automatisch transporteren van bijvoorbeeld dozen, kratten of pallets. Daarnaast is een rollenbaan ideaal ter overbrugging van twee processen, zoals bijvoorbeeld het verpakken van pallets en het coderen van pallets. Rollenbanen functioneren uitstekend onder extreme omstandigheden waar veel vervuiling optreedt. Denk bijvoorbeeld aan productieprocessen in de industrie, recycling en bulk. Verder worden rollenbanen ingezet voor intern transport in bijvoorbeeld een magazijn of distributiecentrum.

Uitvoeringen van rollenbanen

Rollenbanen zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen, namelijk:

Aangedreven rollenbanen

Zwaartekracht rollenbanen

Harmonica rollenbanen

Elk type rollenbaan heeft specifieke eigenschappen. Bekijk de productpagina om meer te weten te komen over de voordelen en nadelen van elk type rollenbaan.

Voordelen van rollenbanen

De inzet van rollenbanen van ACB biedt verschillende voordelen voor uw organisatie, onder andere:

  • Het zorgt voor meer efficiëntie in automatiserings- en logistieke oplossingen.
  • Ze zijn aangedreven als niet-aangedreven verkrijgbaar, afhankelijk van uw wensen.
  • Onze rollenbanen zijn op maat en modulair in te passen in uw productieomgeving.

Alternatieven van rollenbanen

Wanneer een rollenbaan niet past binnen een specifieke situatie, dan zetten we graag alternatieven in om het transport van goederen alsnog mogelijk te maken. Bij ACB Transportbanden & Onderdelen zijn er een aantal goede alternatieven beschikbaar voor rollenbanen, die meermaals worden ingezet op advies van onze technisch adviseurs, namelijk:

Advies over rollenbanen?

Onze technisch adviseurs geven u graag advies over welke rollenbaan het beste presteert en rendeert in uw specifieke situatie. ACB Transportbanden & Onderdelen levert rollenbanen voor verschillende toepassingen in de agro & food, recycling & bulk en interne logistiek. In ons advies wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met veiligheidsnormeringen - zoals bijvoorbeeld CE of HACCP - indien van toepassing.

Wilt u meer informatie over onze rollenbanen? Neem contact op met onze specialisten door het formulier op deze pagina in te vullen.

Aangedreven rollenbaan

bg_person_
sandor.jpg

Meer info? Neem gerust contact op met onze adviseurs

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl