Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Transportsystemen

Transportsystemen zijn duurzaam en toepasbaar voor vrijwel iedere industriële toepassing. De modulaire transport systemen zijn uitermate geschikt voor producttransport in beperkte ruimte. Ze zijn gemakkelijk te installeren en kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid. ACB levert een aantal standaard transport systemen zoals:

Download Technische documentatie, transportsystemen

Modulaire transportsystemen

De standaard transportsystemen zijn eenvoudig te installeren, modificeren en onderhouden. Alle transportband systemen zijn modulair opgebouwd zodat ze eenvoudig kunnen worden uitgebreid, bijvoorbeeld naar aanleiding van een productie toename. Modulaire transportbandsystemen zijn uitermate geschikt voor het intern transporteren van goederen tegen een geringe investering.

Transportsystemen online engineering tool

ACB Transportbanden & Onderdelen biedt een gratis online-engineering-tool, waarmee u zelf uw gewenste transport systeem online kunt configureren. Nadat u enkele eenvoudige vragen hebt beantwoord, stelt de configurator het best passende transportsysteem samen. Vervolgens kunt u het bestand downloaden in de geselecteerde cad-indeling. Klik hier voor meer informatie over de transportsystemen engineering tool transportsystemen.  

Transportsystemen: Rollenbaan

Een rollenbaan is een transportsysteem dat uitstekend geschikt is voor het transport van onder andere dozen, pallets en kratten. Standaard zijn rechte, conische, infeed/outfeed aangedreven rollenbanen leverbaar. Een rollenbaan kan voorzien worden van intelligente sorteeroplossingen zoals transfers, pop-up sorters of diverters.

Aangedreven rollenbanen

Aangedreven rollenbanen worden bewogen door middel van elektromotoren met aandrijfriemen. Aandrijfriemen zijn leverbaar als rondsnaar en in polyvee. De aangedreven rollenbanen zijn extreem geruisloos, 65dB (A). De aandrijving komt uit een motor van 230/460V. De rollenbanen zijn geschikt om zwaardere producten te transporteren tot een gewicht van 250 kg. Gewichten zijn ter indicatie. Wilt u zwaardere gewichten transporteren? Neem contact met ons op. Wij adviseren graag vrijblijvend over de beste oplossing in uw specifieke situatie. Lees meer over aangedreven rollenbanen.

Transportsystemen: Straight Mat Top Conveyors

Dit modulair systeem wordt gebruikt in diverse sectoren zoals:

  • Voedingsmiddelen industrie
  • Agro industrie
  • Logistiek
  • Verpakkingsindustrie
  • Mechanische industrie

De bandbreedte varieert van 85mm tot 2550mm. Vanaf 85mm kan er kan 29x modulair worden uitgebreid met stappen van 85mm.

Meer informatie over transportsystemen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

bg_person_
sandor.jpg

Meer info? Neem gerust contact op met onze adviseurs

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl