Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Transportsystemen

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Transportsystemen zijn compleet, duurzaam functionerende systemen die voor het intern transporteren van goederen toepasbaar zijn. De modulaire transport systemen zijn uitermate geschikt voor producttransport in beperkte ruimte en tegen een geringe investering. Ze zijn gemakkelijk te installeren, te modificeren, te onderhouden en kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn ze eenvoudig uit te breiden, bijvoorbeeld als de productiecapaciteit hierom vraagt. De transportsystemen van ACB zijn leverbaar in verschillende standaard uitvoeringen zoals:

Modulaire transportsystemen

De standaard transportsystemen zijn eenvoudig te installeren, modificeren en onderhouden. Alle transportband systemen zijn modulair opgebouwd zodat ze eenvoudig kunnen worden uitgebreid, bijvoorbeeld naar aanleiding van een productie toename. Modulaire transportbandsystemen zijn uitermate geschikt voor het intern transporteren van goederen tegen een geringe investering.

Online engineering tool voor Transportsystemen

Wij bieden een gratis online-engineering-tool, waarmee u zelf uw gewenste transport systeem online kunt configureren. De configurator vraagt om enkele gegevens in te vullen zoals gewenste hoogte, lengte, breedte, snelheid et cetera. Nadat u  deze vragen hebt beantwoord, stelt de configurator het best passende transportsysteem samen. Vervolgens kunt u het bestand downloaden in de geselecteerde CAD-indeling en een offerte aan vragen.
Heeft u vragen over de online engineering tool of heeft u hier hulp bij nodig? Wij helpen u uiteraard graag.

Een rollenbaan als transportsysteem

Een rollenbaan is een transportsysteem dat uitstekend geschikt is voor het transport van onder andere dozen, pallets en kratten. Standaard zijn rechte, conische, infeed/outfeed aangedreven rollenbanen leverbaar. Een rollenbaan kan voorzien worden van intelligente sorteeroplossingen zoals transfers, pop-up sorters of diverters.

Aangedreven rollenbanen worden bewogen door middel van elektromotoren met aandrijfriemen. Aandrijfriemen zijn leverbaar als rondsnaar en in polyvee. De aangedreven rollenbanen zijn extreem geruisloos, 65dB (A). De aandrijving komt uit een motor van 230/460V. De rollenbanen zijn geschikt om zwaardere producten te transporteren tot een gewicht van 250 kg. Gewichten zijn ter indicatie. Wilt u zwaardere gewichten transporteren? Neem contact met ons op. Wij adviseren graag vrijblijvend over de beste oplossing in uw specifieke situatie.

Straight Mat Top Conveyors

Dit modulair systeem wordt gebruikt in diverse sectoren zoals:

  • Voedingsmiddelen industrie
  • Agro industrie
  • Logistiek
  • Verpakkingsindustrie
  • Mechanische industrie

De bandbreedte varieert van 85mm tot 2550mm. Vanaf 85mm kan er kan 29x modulair worden uitgebreid met stappen van 85mm.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze adviseurs via 077-398 4416 of stuur een e-mail.

 

Download gratis technische documentatie

Technische documentatie downloaden

Vul onderstaand formulier in en download de betreffende technische documentatie

bg_person_
sandor.jpg

Meer info? Neem gerust contact op met onze adviseurs

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl