Group 17
30 jaar ervaring
Group 18
Betrouwbare kennispartner
Group 19
Altijd in beweging
24/7 service
Transportsystemen

Van een lokaal bedrijf is ACB in haar 25-jarige bestaan gegroeid naar dé toeleverancier van transportbanden en onderdelen welke opereert in heel Nederland. Naast Nederland heeft ACB Transportbanden & Onderdelen haar werkgebied verder uitgebreid. ACB levert en monteert ook in België transportbanden met de daarbij horende onderdelen. Om ook in België elke aanvraag te kunnen realiseren is ACB actief in 3 sectoren:

  • Agri & Food
  • Transport & Logistiek
  • Recycling & Bulk

Binnen de 3 sectoren waarin ACB levert en monteert in België heeft ACB verschillende typen transportbanden verdeeld in 4 categorieën, namelijk:

Welke transportband uiteindelijk het meest binnen jouw bedrijf past, zal door onze medewerkers worden onderzocht, toegelicht en besproken. Middels deze manier van werken, zullen we in samenhang voor elke klant in België een passend transportsysteem weten te realiseren.

Confectie rubber transportband

Rubber transportbanden België

ACB beheert een breed aanbod rubber transportbanden. ACB werkt met tal diverse topmerken transportbanden. Alle rubber transportbanden die ACB produceert, voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen ISO 284, ISO 9001-2008 en DIN 22102, en VCA-certificering. Met behulp van mobiele persen is het mogelijk om ook op locatie in België de banden tot 2 meter breed te persen. De monteurs van ACB zijn gespecialiseerd in het ‘eindloos’ maken van transportbanden. Het eindloos maken wordt ook wel vulkaniseren genoemd.

Kunststof transportbanden

Kunststof transportbanden België

Kunststof transportbanden bestaan veelal uit PVC/PUR of PE. ACB levert ruim 200 verschillende bandtypen en kan uw bedrijf in België voorzien van de juiste band voor elke gewenste toepassing. Iedere kunststof transportband wordt door onze vakkundige medewerkers geconfectioneerd naar uw wensen en voldoet aan de strenge productierichtlijnen DIN 22102, ISO 284, ISO 9001-2008 en VCA-certificering. Speciaal voor de Agri & Food-sector hebben we transportbanden van vol PU in het assortiment. Alle kunststof transportbanden worden door onze monteurs in België, op locatie, gemonteerd.

Elevatorband

Elevatorbanden België

Elevatorbanden worden ingezet voor het verticaal transporteren van losse materialen, zoals poeders en korrels. Elevatorbanden bestaan uit een combinatie van textiel en rubber en worden voornamelijk gebruikt op robuuste installaties in industriële sectoren. De banden zijn leverbaar in tal van verschillende maten. ACB beschikt over een eigen confectieafdeling waar elevatorbanden op klantspecificatie worden gemaakt. Elevatorbanden kunnen worden voorzien van bekers van staal, kunststof of rubber. De banden kunnen zowel in de werkplaats als op locatie in België eindloos gemaakt worden door middel van vulkaniseren of door het toepassen van mechanische verbinders. ACB zorgt dat onze monteurs de transportband handmatig in België komen monteren.

Metaalbanden

Zeefbanden, Spijlenbanden & Grillebanden België

In de land- en tuinbouw, visserij en industrie worden zeefbanden gebruikt tijdens het oogsten en om producten te reinigen alvorens ze verwerkt worden. ACB levert in België zeefbanden, spijlenbanden en gaasbanden in tal van maten en afmetingen. Daarnaast leveren we in België alle mogelijke bijhorende toebehoren zoals steunrollen, keerrollen en aandrijfwielen. Zeefbanden en toebehoren worden voorzien van een beschermende coating en zijn uiterst duurzaam en onderhoudsvrij. Desgewenst worden zeefbanden voor u op maat gemaakt en op locatie in België gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze transportbanden? Neem contact met ons op!

Medewerker Martijn
Transportband onderdelen
KENNISARTIKELEN

aanbevolen artikelen voor jou

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Onze referenties

WAAROM ACB TRANSPORTBANDEN

Wij gaan voor een sterke band met onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn dan ook trots op al onze klanten! Een greep uit onze klantenkring:

Group 20
122.232
PRODUCTEN
Group 21
24/7
DIENSTBAAR
Group 22
3
LOCATIES
8,2

Gemiddelde beoordeling van de 712 reviews

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vul dan onderstaand contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

OF VRAAG HET DIRECT AAN MARTIJN

Medewerker ACB
Martijn van Vegchel
Bereikbaar van ma-vr, 08:00/17:00