Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Bandoverkappingen

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Bandoverkappingen voorkomen dat producten worden beïnvloed door factoren van buitenaf. Regen of tempratuurwisselingen kunnen handeling van producten in de weg staan of zelfs de kwaliteit beïnvloeden. De bandoverkappingen kunnen gemonteerd worden over zowel kunststof als rubber transportbanden. Bandoverkappingen zijn leverbaar in kunststof, staal, aluminium, RVS, corrosiewerend materiaal en lichtgewicht afdekzeil. Metalen bandoverkappingen zijn stevig, zelfdagend en onderhoudsvrij. De overkappingen kunnen worden afgewerkt met een beschermende coating en kleur naar keuze. ACB biedt duurzame en veilige bandoverkappingen die temperatuur en weerbestendig, flexibel en niet brandbaar zijn. ACB kan voorzien in stalen of kunststof overkappingen en deze kunnen eventueel worden voorzien van extra koeling of ontwatering van producten tijdens het transport.

Het gebruik van CIP (Clean In Place) overkappingen worden toegepast in industrieën met hoge bacteriële producteisen, zoals de levensmiddelen industrie. 

Onze montageteams kunnen transportband overkappingen installeren op locatie en leveren 24/7 service. Wilt u meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten. Of bekijk ons kennisbank artikel over bandoverkappingen 

Download gratis technische documentatie

Technische documentatie downloaden

Vul onderstaand formulier in en download de betreffende technische documentatie

Stalen bandoverkapping

Kunststof bandoverkapping

bg_person_
sandor.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl