Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Sempertrans transportbanden

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

ACB voert exclusief het merk Sempertrans, een van de grootste en meest geavanceerde transportbandfabrikanten ter wereld. Sempertrans, ook bekend als Semperit, is een A-merk transportbanden voor de recycling- en bulkindustrie. Sempertrans-transportbanden onderscheiden zich door hun hoge prestaties, hoge bedrijfszekerheid en lange levensduur. De transportbanden zijn inzetbaar voor diverse toepassingen in de zware industrie.

Sempertrans is onderdeel van de Semperit Group. Met vestigingen in Wenen, Polen, Frankrijk, China en India is die wereldwijd actief. ACB levert alle producten binnen het assortiment van Sempertrans, zoals transportbanden en bekleding.

Hoge kwaliteit transportbanden
Door Sempertrans gemaakte transportbanden onderscheiden zich door hun hoge prestaties, hoge bedrijfszekerheid en lange levensduur, dankzij continue focus op innovatie en duurzaamheid. Semperit-transportbanden zijn onder andere geschikt voor ondergrondse en bovengrondse mijnen en zware industrie, zoals de cement- en staalindustrie, maar ook voor andere toepassingen, zoals in havens, suikerfabrieken et cetera.

Breed assortiment
Het productportfolio van Sempertrans reikt van eenvoudige oplossingen tot technisch gecompliceerde. Het omvat transportbanden van textiel en rubber met zowel weefsel- als staalinlagen, die perfect voldoen aan de eisen voor diverse toepassingsgebieden. In het assortiment zitten onder andere:

Hittebestendige banden

Energiebesparende banden

Vlamdovende banden

Staalkoordbanden

Ripstopbanden

Sempertrans biedt een groot assortiment transportbanden voor zowel de lichte als zware industrie en zorgt voor de meest geschikte en betrouwbare oplossingen om tegemoet te komen aan specifieke behoeften van klanten.

Gepatenteerde AUTOSTABLE-transportband
De unieke AUTOSTABLE-band is een gepatenteerd concept van Sempertrans. De AUTOSTABLE-band is zelfcentrerend en zorgt ervoor dat het product geheel automatisch op het midden van de transportband getransporteerd wordt, zonder gebruik van accessoires of modificaties van de installatie. Een aantal voordelen van de AUTOSTABLE-band zijn:

◦Stabiliteit van de band over de gehele lengte, waardoor er geen risico op scheeflopen is, en dus geen verslechtering van gevormde randen.

◦Minder slijtage en lagere wrijving (vermindering van vermogen).

◦Verhoging van de productie als gevolg van de stabilisatie van de band en de helling van het product.

Maximale prestaties
Textielen Sempertrans-transportbanden staan bekend om hun hoge prestaties en flexibiliteit. Textielen transportbanden worden gebruikt in diverse industrieën en functioneren optimaal bij het transporteren van koude en chemisch neutrale stortgoederen. Sempertrans ST-riemen zorgen voor stabiliteit en voortreffelijke grip.

Specialisten van ACB Transportbanden & Onderdelen kunnen u adviseren en ondersteunen in het optimaliseren van uw productie en installatie en bij het onderhoud en de prestaties van uw transportbanden. Door onze kennis en knowhow in combinatie met A-merk transportbanden bereiken we de beste oplossing voor elke transportbandtoepassing. Neem voor meer informatie contact op met een van onze verkopers of bel 077-398 4416.

Toch op zoek naar een ander type transportband? Ga dan naar alle transportbanden.

bg_person_
sandor-1.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl