Group 17
30 jaar ervaring
Group 18
Betrouwbare kennispartner
Group 19
Altijd in beweging
24/7 service
Tweedehands transportbanden

Gebruikte transportbanden van kunststof

Kunststof transportbanden en/of systemen die in het verleden de dienst hebben gedaan als transportmiddelen worden tegenwoordig vaak hergebruikt. Vooral in de voedingsindustrie worden gebruikte transportbanden en/of -systemen niet als afval gezien. Het hergebruiken van gebruikte transportbanden en -systemen levert kostenbesparing op. Daarnaast kan het voor veel aansluiten als onderdeel in hun strategie met betrekking tot milieuvriendelijkheid en verspilling, oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO.

ACB kan naast nieuwe kunststoftransportbanden ook gebruikte kunststof transportbanden op maat maken voor elke specifieke situatie. Ook is het mogelijk om gedeelten van kunststoftransportbandsystemen zoals frames, aandrijvingen of rollen te hergebruiken.

Tweedehands transportbanden

Gebruikte transportbanden van rubber

Gebruikte rubber transportbanden kunnen ook in vele functies een tweede leven krijgen. Zo kunnen rubber gebruikte transportbanden bijvoorbeeld gebruikt worden als matten voor vloerbescherming, het afdekken van slangen en kabels, het aanleggen of verharden van tijdelijke paden, voor sloopwerkzaamheden, renovaties en voor evenementen.

Het is naast de rubber transportbanden ook mogelijk om gedeeltes van rubber transportsystemen te hergebruiken. Voorbeelden van onderdelen die worden hergebruikt zijn frames, rollen of aandrijvingen.

Rubber transportbanden zijn sterk en schokabsorberend. Doordat de rubber transportband gemaakt is van meerdere nylon inlagen, is de band ook weerbestendig. Dit maakt een gebruikte rubber transportband zeer veelzijdig. ACB levert verschillende formaten, direct uit voorraad leverbaar.

ACB verhuur

ACB verhuur

Bij ACB is het ook mogelijk om transportbanden of rollenbanen te huren voor een bepaalde tijd. Wij bieden mogelijkheden voor de volgende branches: logistiek, bouw & industry, agri & food.

 

Kunststof transportbanden

ACB levert ook nieuwe kunststof- en rubber transportbanden

Naast tweedehands en gebruikte transportbanden levert ACB Transportbanden & Onderdelen ook nieuwe transportbanden. Soms hoeft een nieuw stuk kunststof of rubber helemaal niet duur te zijn. ACB kan iedere gewenste transportband leveren voor elke denkbare toepassing. Tevens kan ACB de transportband geheel afstemmen op uw wensen. De juiste kwaliteit leveren is voor ACB een van de belangrijkste uitgangspunten.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

De specialisten van ACB geven je graag advies over welke transportbanden en/of systemen het meeste geschikt zijn voor jouw specifieke toepassing.

Paul
Tweedehands transportbanden
KENNISARTIKELEN

aanbevolen artikelen voor jou

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Onze referenties

WAAROM ACB TRANSPORTBANDEN

Wij gaan voor een sterke band met onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Wij zijn dan ook trots op al onze klanten! Een greep uit onze klantenkring:

Group 20
122.232
PRODUCTEN
Group 21
24/7
DIENSTBAAR
Group 22
3
LOCATIES
8,2

Gemiddelde beoordeling van de 712 reviews

ONTDEK ONZE TRANSPORTBANDEN

ACB heeft een ruim assortiment aan transportbanden. Bekijk het aanbod:

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

Vul dan onderstaand contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

OF VRAAG HET DIRECT AAN PAUL

Paul Albers
Paul Albers
Bereikbaar van ma-vr, 08:00/17:00