Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Table top conveyor

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Flessenketting of table top conveyor?

Een flessenketting en table top conveyor zijn hetzelfde. Het is alleen de naam die verschilt. Waar de een het een flessenketting noemt, gebruikt de ander de term: ‘’table top conveyor’’. Maar wat is nu de juiste benaming? Beide zijn goed! In vaktermen wordt de term:‘’table top conveyor’’ gehanteerd, in de volksmond is de term: ‘’flessenketting’’ de meest gebruikte term. De oorsprong van de term: ‘’flessenketting’’ ligt in het feit dat een table top conveyor vaak gebruikt wordt voor het transporteren van flessen. Om het nog ingewikkelder te maken wordt een table top conveyor ook wel eens een transportketting genoemd.

Wat is een flessenketting?

Flessenkettingen worden uitgevoerd met een nauwsluitende, multiflex kunststof kettingbaan. Met de kettingbaan is het mogelijk om rechte, horizontale en verticale bewegingen te maken. Daarnaast is het mogelijk om scherpe bochten te maken, waardoor vloeroppervlak wordt bespaard en operators makkelijker bij het transportsysteem kunnen.

Download Technische documentatie, transportsystemen

Montage van een flessenketting:

De flessenketting is eenvoudig te monteren en onderhouden. Het transportband systeem is modulair op te bouwen zodat het ten allen tijde uitgebreid en gewijzigd kan worden. Wil je daar meer infomatie over? Bekijk onze pagina over modulaire transportband systemen dan ook eens.

Afmetingen van ACB flessenketting:

Ons flessenkettingsysteem is leverbaar met een bandbreedte van 80 tot en met 200 mm. Producten met een breedte tot en met 400mm kunnen over deze flessenketting worden getransporteerd. Het aluminium systeem heeft standaard breedtes van 80, 140 en 200 mm. 

Meer informatie over table top conveyors?

Wil je weten of onze table top conveyers de juiste oplossing zijn voor jouw vraagstuk? Of wil je meer informatie? Onze technisch adviseurs helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van ACB.

Download Technische documentatie, transportsystemen

Technische documentatie downloaden

Vul onderstaand formulier in en download de betreffende technische documentatie

Table top conveyor

bg_person_
sandor.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl