Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Veiligheidssystemen

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Op vrijwel alle transportbandinstallaties die wij maken en produceren bij ACB Transportbanden, zitten verschillende bewegende delen. Een ongeluk met een van deze bewegende onderdelen zit vaak in een klein hoekje. Het is daarom belangrijk dat de transportbandinstallaties op een snelle en veilige manier worden uitgeschakeld wanneer gevaar dreigt. Daarom zijn veiligheidssystemen verplicht op alle typen transportbanden. Met behulp van deze systemen kunnen transportbanden worden uitgeschakeld op elk gewenst moment. Dit maakt de installatie veiliger. ACB Transportbanden & Onderdelen biedt verschillende veiligheidssystemen aan:

ACB: specialist op het gebied van transportbanden

Met ruim 25 jaar ervaring kan je zeker zeggen dat ACB Transportbanden & Onderdelen dé specialist is op het gebied van transportbanden en transportbandsystemen. We ontwikkelen, confectioneren, monteren en onderhouden alle denkbare banden uit kunststof, rubber of een combinatie van beiden.

ACB Transportbanden & Onderdelen beschikt over:

  • Een eigen ontwerpafdeling
  • Een eigen confectieruimte voor rubber en kunststof banden
  • Een eigen montageafdeling

Download gratis technische documentatie

Advies over veiligheidssystemen

ACB Transportbanden kan u ook adviseren over de verplichte veiligheidssystemen die dienen te worden geïnstalleerd op uw transportband. Wij leveren iedere gewenste band voor elke denkbare toepassing, geheel afgestemd op uw specifieke behoeften. Goede kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt. Ook kunt u bij ons terecht voor losse onderdelen, service en onderhoud van je bestaand transportbandsysteem.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met een van onze adviseurs via 077-398 4416 of stuur een e-mail.

Technische documentatie downloaden

Vul onderstaand formulier in en download de betreffende technische documentatie

bg_person_
sandor.jpg

Meer info? Neem gerust contact op met onze adviseurs

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
sandor@acb-transportbanden.nl