Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Schrapers

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

ACB Transportbanden & Onderdelen heeft een groot assortiment bandafschrapers voor toepassingen in de sectoren Agro & Food, Recycling & Bulk en Transport & Logistiek. Het transporteren van bepaalde vaste stoffen kan zorgen voor vervuiling van de transportband. De mate waarin vocht aanwezig is, kan een vaste stof doen plakken aan de band. Aangehechte stoffen aan de transportband zorgen behalve voor vervuiling ook voor een slechtere functionaliteit van de transportband en verlagen de capaciteit. De aangehechte stoffen kunnen ophopen en ongewenste klonten veroorzaken.

Om de transportband te reinigen, worden schrapers toegepast om de aangehechte deeltjes van de band te verwijderen. De transportband blijft schoon en dat is bevorderlijk voor de levensduur. Tevens wordt bespaard op schoonmaakkosten en gaat minder product verloren. Het product wat van de band wordt geschraapt, komt op een tweede transportband en gaat terug het proces in.

De keuze van het type schraper is uitermate belangrijk en afhankelijk van het type transportband en het product. ACB Transportbanden & Onderdelen geeft vrijblijvend advies over welke bandafschraper het beste past in uw specifieke toepassing. Onze vakkundige monteurs installeren de schraper en stellen deze af voor een zo efficiënt mogelijke werking.

Download technische documentatie, schrapers

Technische documentatie downloaden

Vul onderstaand formulier in en download de betreffende technische documentatie

Schraper

bg_person_
martijn-1.jpg

Meer info? Neem gerust contact op met onze adviseurs

Martijn van Vegchel
Bel +31 (0)314 323 474
info@acb-transportbanden.nl