Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Kunststof transportbanden

Kunststof transportbanden bestaan veelal uit PVC/PUR of PE. We leveren ruim 200 verschillende bandtypen en kunnen u voorzien van de perfecte band voor elke gewenste toepassing. Iedere kunststof transportband wordt door onze vakkundige medewerkers geconfectioneerd naar uw wensen en voldoet aan de strenge productierichtlijnen DIN 22102, ISO 284, ISO 9001-2008 en VCA-certificering. Speciaal voor de Agri & Food-sector hebben we transportbanden van vol PU in het assortiment.

Ruime kennis
Bij ACB Transportbanden & Onderdelen zijn we bekend met de diversiteit aan structuren, de verschillende keuzen in loopzijden, het eindloos maken van kunststof transportbanden en de verschillende categorieën banden. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

Wij coderen de banden aan de hand van kerngegevens: olie- en vetbestendigheid, toplaag boven- en onderzijde, profiel boven en onder, hardheid toplaag, totale banddikte, FDA kwaliteit en geïmpregneerd onderzijdeweefsel.

Wilt u meer informatie? Download hieronder vrijblijvend de technische documentatie over kunststof transportbanden of neem contact op met een van onze specialisten.

Download technische documentatie, kunststof transportbanden

bg_person_
sandor.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl