Mailen? Stuur bericht naar
info@acb-transportbanden.nl

Storing? Bel
077 398 4416

Nu gesloten
Voor storingen bereikbaar via 0617157773

Tranportbanden België

  • Meer dan 25 jaar ervaringMeer dan 25 jaar ervaring
  • KwaliteitsgarantieKwaliteitsgarantie
  • Innovatieve blikInnovatieve blik
  • 24/7 service24/7 service

Transportbanden België

ACB levert en monteert al meer dan 20 jaar transportbanden in Nederland, in tal van soorten en maten. Van een lokaal bedrijf is ACB in haar 20-jarige bestaan gegroeid naar dé toeleverancier van transportbanden en onderdelen welke opereert in heel Nederland. Naast Nederland heeft ACB Transportbanden & Onderdelen haar werkgebied verder uitgebreid. ACB levert en monteert ook in België transportbanden met de daarbij horende onderdelen. Om ook in België elke aanvraag te kunnen realiseren is ACB actief in 3 sectoren:

  • Agri & Food
  • Transport & Logistiek
  • Recycling & Bulk


Binnen de 3 sectoren waarin ACB levert en monteert in België heeft ACB verschillende typen transportbanden verdeeld in 4 categorieën, namelijk:


Welke transportband uiteindelijk het meest binnen uw bedrijf past, zal door onze medewerkers worden onderzocht, toegelicht en besproken. Middels deze manier van werken, zullen we in samenhang voor elke klant in België een passend transportsysteem weten te realiseren.

Rubber transportbanden België

ACB beheert een breed aanbod rubber transportbanden. ACB werkt met tal diverse topmerken transportbanden. Alle rubber transportbanden die ACB produceert, voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen ISO 284, ISO 9001-2008 en DIN 22102, en VCA-certificering. Met behulp van mobiele persen is het mogelijk om ook op locatie in België de banden tot 2 meter breed te persen. De monteurs van ACB zijn gespecialiseerd in het 'eindloos' maken van transportbanden. Het eindloos maken wordt ook wel vulkaniseren genoemd.

Kunststof transportbanden België

Kunststof transportbanden bestaan veelal uit PVC/PUR of PE. ACB levert ruim 200 verschillende bandtypen en kan uw bedrijf in België voorzien van de juiste band voor elke gewenste toepassing. Iedere kunststof transportband wordt door onze vakkundige medewerkers geconfectioneerd naar uw wensen en voldoet aan de strenge productierichtlijnen DIN 22102, ISO 284, ISO 9001-2008 en VCA-certificering. Speciaal voor de Agri & Food-sector hebben we transportbanden van vol PU in het assortiment. Alle kunststof transportbanden worden door onze monteurs in België, op locatie, gemonteerd.

Elevatorbanden België

Elevatorbanden worden ingezet voor het verticaal transporteren van losse materialen, zoals poeders en korrels. Elevatorbanden bestaan uit een combinatie van textiel en rubber en worden voornamelijk gebruikt op robuuste installaties in industriële sectoren. De banden zijn leverbaar in tal van verschillende maten. ACB beschikt over een eigen confectieafdeling waar elevatorbanden op klantspecificatie worden gemaakt. Elevatorbanden kunnen worden voorzien van bekers van staal, kunststof of rubber. De banden kunnen zowel in de werkplaats als op locatie in België eindloos gemaakt worden door middel van vulkaniseren of door het toepassen van mechanische verbinders. ACB zorgt dat onze monteurs de transportband handmatig in België komen monteren.

Zeefbanden, Spijlenbanden & Grillebanden België

In de land- en tuinbouw, visserij en industrie worden zeefbanden gebruikt tijdens het oogsten en om producten te reinigen alvorens ze verwerkt worden. ACB levert in België zeefbanden, spijlenbanden en gaasbanden in tal van maten en afmetingen. Daarnaast leveren we in België alle mogelijke bijhorende toebehoren zoals steunrollen, keerrollen en aandrijfwielen. Zeefbanden en toebehoren worden voorzien van een beschermende coating en zijn uiterst duurzaam en onderhoudsvrij. Desgewenst worden zeefbanden voor u op maat gemaakt en op locatie in België gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Download gratis technische documentatie

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op via 077-398 4416 of stuur een e-mail naar info@acb-transportbanden.nl

Technische documentatie downloaden

Vul onderstaand formulier in en download de betreffende technische documentatie

bg_person_
sandor.jpg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Sandor Verhaeg
Bel +31 (0)77 - 398 44 16
info@acb-transportbanden.nl